Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst is officieel international: 'Dit pakken ze me niet meer af'

Laatste update:

"Dit pakken ze me niet meer af", begint de 25-jarige Weghorst. "Ik mocht mij in de 85e minuut klaarmaken, maar de bal ging maar niet uit. Het was dus kort, maar ook heel mooi. Het is jammer dat je in de slotfase niet iets kan creëren, want daar hoop je wel op. Dat is jammer."

"Je gaat opportunistisch spelen en wil oorlog maken in de zestien en duels aangaan. De bal viel er twee keer gevaarlijk achter, maar net niet goed. Wat ik dacht toen ik het veld inkwam? Dan denk je niet meer zoveel. Dan is het gewoon 'gaan'. Je denkt er dan niet aan hoe mooi het is, want je wil een resultaat halen en die bal erin rossen." Voor AZ staat de teller van Weghorst dit seizoen op 21 treffers.

-
Denk jij dat Wout Weghorst ten minste tien doelpunten voor Oranje gaat maken?

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties