Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst kan zijn geluk niet op na eerste treffer voor Manchester United

Laatste update:

De spits maakte vlak voor rust dankbaar gebruik van een rebound op een schot van Antony. "Zo'n eerste goal is altijd speciaal om te scoren, en het liefst heb je dat hij zo snel mogelijk komt", zegt een stralende Weghorst erover. "Dus ik ben heel blij, ook omdat het een belangrijk moment in de wedstrijd was. Als je dan ook nog de 0-2 maakt ga je met een veel beter gevoel de rust in." Uiteindelijk liep United nog uit naar 0-3. Bruno Fernandes verzorgde het slotakkoord, terwijl Marcus Rashford met een weergaloze solo van eigen helft de openingstreffer voor zijn rekening nam.

De analisten bij Sky Sports waren zeer te spreken over Weghorst, net als trainer Erik ten Hag. "Klasse afgemaakt. Mensen waren kritisch op dat hij gehaald werd, maar dit is wat hij de club kan brengen", sprak Roy Keane. "Ik wist wat hij kon", zei Ten Hag daarover, "want Wout heeft een enorm goed doelpuntenportefeuille. Het was ook gewoon een goede actie van Antony. Maar hoe Weghorst dat deed in de rebound maakt het een echte spitsengoal. Daarvoor hebben we hem gehaald."

Weghorst kreeg vijf minuten voor tijd een publiekswissel, ten faveure van Anthony Elanga. De huurling van Burnley mocht in al zijn drie optredens tot nu toe aan de aftrap verschijnen. Ten Hag kan in de punt van de aanval ook nog kiezen voor Anthony Martial, al is die nu nog geblesseerd. Ook Rashford heeft ervaring op die positie, maar speelt het liefst vanaf de linkerkant.

Capital One Cup
Manchester United
2 - 0
Nottingham Forest

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties