Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst krijgt valse sneer uitgedeeld van Welshe teamgenoot bij treffer

Laatste update:

Het Nederlands elftal leek woensdag in blessuretijd een 1-0 voorsprong te verspelen, toen Hans Hateboer in blessuretijd uitgleed en Rhys Norrington-Davies de 1-1 binnenkopte. Luttele momenten later zorgden een snoekduik en een daaropvolgende kopbal van Weghorst echter toch nog voor de zege. Roberts ontstak in woede en liep naar zijn collega bij Burnley toe. "Waarom doe je dat niet bij Burnley?", kreeg Weghorst naar zich toe. "Dit gaat niet over Burnley, hou je kop", snauwde Weghorst terug.

Burnley degradeerde afgelopen seizoen na zes jaar op het hoogste niveau naar de Championship. Weghorst, die in de winter overkwam van VfL Wolfsburg, kwam in de twintig duels die hij speelde slechts tot twee treffers. De dertienvoudig international (drie goals) verloor in de laatste drie wedstrijden van het seizoen zijn basisplaats en kon zijn ploeg daarin ook als invaller niet meer helpen aan een doelpunt. Afgelopen week erkende Weghorst in gesprek met Voetbal International dat hij bij zijn komst afgesproken had niet in de Championship te hoeven spelen en daarom al dan niet op huurbasis zal vertrekken. Het zou reden kunnen zijn voor het wrok van Roberts.

In de Engelse en Turkse media doken verhalen op over een tijdelijke overstap naar Besiktas; verhalen die Weghorst bevestigde noch ontkrachtte. "Niet alles geloven wat er in de media staat", zei de 29-jarige spits afgelopen week. "Er wordt de indruk gewekt dat ik al in Turkije zit. Er is belangstelling uit Duitsland, Turkije en van een aantal Engelse clubs uit de Premier League. Maar eerst ga ik me hier op Oranje focussen en zo goed mogelijk presteren. Dan gaan we met Burnley in gesprek over hoe het nu verder gaat."

UEFA Nations League
Wales
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
0
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
3
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties