Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Weghorst mag dan nog niet gescoord hebben, hij heeft enorme impact'

Laatste update:

"Weghorst, de muur'" kopt de Manchester Evening News boven een opiniestuk na afloop van het duel in het Emirates Stadium. "Hij mag nog geen goal of assist op zijn naam hebben bij United, maar hij heeft nu al enorme impact. Zijn beweging werd na het midweekse gelijkspel tegen Crystal Palace (1-1, red.) al geprezen door de scorende Bruno Fernandes en hij vervulde een soortgelijke rol bij Rashfords goal tegen Arsenal. Hoewel hij nog niet dicht bij een doelpunt is gekomen maakt hij de aanval beter, niet alleen met die beweging, maar ook met zijn vaardigheid om de bal onder druk te krijgen en te behouden", luidt de bijbehorende uitleg.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De lokale krant van Manchester deelt Weghorst een 6 uit voor zijn optreden, hetzelfde rapportcijfer als Sky Sports de spits toekent. BBC is minder gulhartig en geeft Weghorst een 4.68. "Weghorst is nog aanpassende aan zijn terugkeer in de Premier League", oordeelt laatstgenoemde, dat het ontbreken van de geschorste Casemiro echter als grootste pijnpunt bij United identificeerde. "Een dure absentie van Casemiro, die broodnodige ervaring en spelmanagement had geboden in die hectische slotfase." Eddie Nketiah zorgde in de allerlaatste minuut voor de beslissende 3-2.

Door de nederlaag in het Emirates Stadium lijken de titelkansen voor United definitief verkeken. Arsenal prijkt bovenaan de Premier League-ranglijst met vijftig punten, elf meer dan the Red Devils er in twintig competitieduels haalden. Arsenal heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld. Het hoogst haalbare voor United lijkt zo een plek bij de eerste vier, wat goed is voor directe kwalificatie voor de Champions League. Ook strijden Ten Hag en consorten nog mee in de FA Cup, EFL Cup en Europa League.

Premier League
Arsenal
3 - 2
Manchester United
Voegt Wout Weghorst iets toe aan Manchester United?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
3
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
2
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties