Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst: 'Michael van Gerwen dacht: wat is dit?! Je zag hem balen'

Laatste update:

"Van Gerwen zag vrij snel dat Donny en ik aardig kunnen gooien", blikt Weghorst in gesprek met de NOS terug op het aparte moment tijdens een trainingskamp van het Nederlands elftal. "Dus wilde hij wel een leg tegen mij gooien. We begonnen op 301 punten. Ik begon volgens mij met 140 en 121 en even later gooide ik mijn eerste pijl op een dubbel uit. Van Gerwen dacht: wat is dit?! Je zag hem balen, maar hij vond het ook mooi."

"Hij daagde me meteen weer uit en daarna had ik geen schijn van kans, haha. Maar ik heb nog steeds contact met hem." Zijn debuut voor Oranje zal de aanvaller altijd bijblijven. "Ik heb een weg afgelegd die niet altijd de eenvoudigste was. En al die tijd had ik voor mezelf één grote droom: Oranje. Op het moment dat je daar dan staat, besef je dat je daar al die jaren hard voor hebt gewerkt. Dan ben je gek als je daar niet trots op bent en van geniet."

Pas op zijn twintigste maakte Weghorst, in 2012 namens FC Emmen, zijn debuut in het betaald voetbal. Zes jaar na dato geniet de aanvaller van datgene wat hij tot dusver heeft bereikt. In zijn eerste seizoen in Duitsland is hij meteen een basiskracht. "Ik word hier enorm gewaardeerd om mijn werklust, ook zonder bal. Meer dan in Nederland. De stap naar Wolfsburg is ook een heel bewuste keuze geweest en het blijkt een supergoede match te zijn. De club is lovend. Halverwege de competitie sta ik op zeven goals, daar kan ik tevreden over zijn. En ik voel dat ik mijn plafond nog niet heb bereikt."

Is VfL Wolfsburg het plafond voor Wout Weghorst?

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties