Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst scoort en zet met VfL Wolfsburg grote stap in bovenste regionen

Laatste update:

Beide ploegen begonnen afwachtend aan het duel en verzuimden het initiatief te nemen. Het eerst moment van opwinding leverde ook direct de eerste treffer op. Freiburg kreeg bal niet weg uit een hoekschop, waarna het leer voor de voeten viel van John Anthony Brooks. De Amerikaan dacht niet na en schoot raak met een halve volley: 1-0. Het betekende voor de verdediger zijn tweede treffer van het seizoen. Wolfsburg drukte vervolgens door en verdubbelde nog voor rust de voorsprong. Weghorst werd op maat bediend door Renato Steffen en schoot de bal diagonaal langs Florian Müller in de rechterhoek: 2-0.

Even voor zijn treffer leek Weghorst de strijd te moeten staken vanwege een overtreding van Baptiste Santamaria, maar de spits verbeet de pijn en bewees weer eens zijn waarde. In de tweede helft leek Freiburg al snel de aansluitingstreffer te maken, maar Santamaria raakte de lat. De middenvelder stond aan het einde van een mooie aanval, maar kopte op het aluminium boven doelman Koen Casteels. Ook een poging vanaf de grond van Santamaria trof twee minuten later geen doel en ging rakelings langs de linkerpaal.

Freiburg verdiende op basis van het veldspel een treffer in de tweede helft, maar moest toezien hoe Wolfsburg aan de andere kant scoorde. Steffen verschalkte Müller op aangeven van Weghorst voor de derde keer, maar werd teruggevlagd en -gefloten wegens buitenspel. Na kansen van Weghorst en Lucas Höler (Freiburg) was het Yannick Gerhardt die Wolfsburg alsnog de derde treffer bezorgde. De middenvelder profiteerde optimaal van een fout van Philipp Lienhart, die de bal zomaar inleverde en Gerhardt op aangeven van Ridle Baku de 3-0 zag maken.

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties