Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst wil wat rechtzetten: 'Feyenoord zit in een moeilijke periode'

Laatste update:

"Voor het tweede opeenvolgende jaar in de eindstrijd is fantastisch. Maar die van vorig jaar is door de nederlaag tegen Vitesse wel in een enorme teleurstelling geëindigd. Dat willen we graag rechtzetten", zei de aanvoerder van AZ na afloop van de ruim gewonnen halve finale. "Toch ging het de eerste helft niet vanzelf. Zij speelden met drie centrale verdedigers en gaven weinig ruimte weg. Voor ons was dat best lastig. Na de 1-0 kwam er meer ruimte. Daardoor konden we meer kansen uitspelen en dat hebben we goed gedaan."

Tijdens het interview met FOX Sports was voor AZ nog niet duidelijk wie de tegenstander zou worden. Het duel tussen Feyenoord en Willem II (3-0) moest nog gespeeld worden. "Het maakt mij niets uit", reageerde Weghorst op de vraag wie hij graag zou treffen in De Kuip. "Feyenoord zit in een moeilijke periode nu. Maar weet je, je hebt daar toch geen invloed op. Als het Willem II wordt, pakken we Willem II. Als het Feyenoord wordt, gaan we er vol voor tegen Feyenoord."

Voor aanvang van de halve finale sprak Weghorst zijn ploeggenoten toe. "Daar praat je veel over en je bent er onderling veel mee bezig. In het woordje voor de wedstrijd heb ik tegen die jongens gezegd: 'Het is gewoon fantastisch om zo'n finale te mogen spelen. We hebben nog één duel te gaan tot die gouden beker.' Het zou enorm mooi zijn als we dat gaan bereiken."

-
Wie wint de KNVB Beker?

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
7
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties