Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weifelend optreden Leno smet op doelpuntrijke zege Duitsland

Laatste update:

Duitsland reisde zonder zijn sterkhouders af naar Rusland voor het voorbereidingstoernooi op het WK van volgend jaar en dat bood Löw de gelegenheid om flink te experimenteren. De succestrainer had een basisplaats over voor Lars Stindl en de 28-jarige spits had in pas zijn derde interland slechts vijf minuten nodig om het doel te vinden. Stindl liet zich intelligent zakken vanuit de punt van de aanval en gaf Mathew Ryan na goed voorbereidend werk van Julian Brandt voorts het nakijken met een geplaatst schot in de korte hoek.

Die Mannschaft beleefde zo een droomstart en had in het vervolg van de eerste helft bijzonder weinig te duchten van een pover Australië. Toch moest het team van Löw vier minuten voor rust een pas op de plaats maken, toen doelman Bernd Leno opzichtig in de fout ging bij een afstandsschot van Tom Rogic: 1-1. Duitsland zou echter nog in het eerste bedrijf orde op zaken stellen. Julian Draxler mocht na een overtreding van Roberto Luongo op Leon Goretzka aanleggen vanaf elf meter en stuurde Ryan vervolgens vakkundig naar de verkeerde hoek: 1-2.

Diezelfde Goretzka verdubbelde drie minuten na de onderbreking zelf de voordelige marge voor Duitsland. De middenvelder schoot van dichtbij hoog raak nadat hij de diepte in was gestuurd door Joshua Kimmich en leek zijn ploeg daarmee in veilige haven te brengen. Opnieuw weifelend optreden van Leno zorgde er echter voor dat Australië vrijwel onmiddellijk een aansluitingstreffer te pakken had. De keeper van Bayer Leverkusen ging niet vrijuit na een van richting veranderd schot en gaf uiteindelijk een rebound weg aan Tomi Juric: 2-3.

Het doelpunt werd toegekend na raadpleging van de videoscheidsrechter, een speler van the Socceroos zou de bal voorafgaand aan de goal met de hand hebben beroerd, maar bood de ploeg van Ange Postecoglou wel nieuw perspectief. Löw besloot Ajax-aanvaller Amin Younes de gehele wedstrijd op de bank te houden en kwam tien minuten voor tijd met de schrik vrij, toen Aaron Mooy op Leno stuitte. Australië weerde zich in de absolute slotfase kranig, maar slaagde er uiteindelijk niet meer in een gelijkmaker te forceren.

-
Wint Duitsland donderdagavond van Chili?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
0
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
5
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties