Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weifelende Jasper Cillessen ziet invaller punt redden tegen Sevilla

Laatste update:

Luuk de Jong zat bij Sevilla voor het derde competitieduel op rij op de bank; in plaats van de ex-PSV'er speelde opnieuw Javier Hernández. Ex-Ajacied Nemanja Gudelj viel in de 28ste minuut als centrumverdediger in voor de geblesseerde Sergio Escudero. Het spel golfde in openingsfase op en neer, waarbij grote kansen uitbleven. Lee Kang-in van Valencia zag in de twintigste minuut een volley enkele meters over vliegen.

In het restant van de eerste helft gebeurde nauwelijks iets noemenswaardigs, totdat Sevilla in de blessuretijd plotseling de leiding nam. Lucas Ocampos kreeg de bal op de rand van de zestien aangespeeld door Fernando en haalde in een keer uit: 0-1. De bal werd licht van richting veranderd door verdediger Ezequiel Garay, maar doelman Jasper Cillessen had ogenschijnlijk meer uit kunnen richten.

Na rust leek Maximiliano Gómez de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar Sevilla-doelman Maximiliano Gómez redde prachtig. De bezoekers waren daarna de bovenliggende partij. Sevilla slaagde er echter niet in om dat naar kansen te vertalen. Manu Vallejo scoorde aan de andere kant, maar de invaller werd teruggefloten wegens buitenspel. De gelijkmaker kwam tien minuten voor tijd alsnog, toen Daniel Parejo een vrije trap op het hoofd legde van Ruben Sobrino: 1-1.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties