Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Weigerende grootverdiener gaat in staking en wekt woede van Juventus'

Laatste update:

Bovengenoemd medium weet voorts te melden dat Rabiot in staking is gegaan, tot grote onvrede van de clubleiding van Juventus. De vorig jaar van Paris Saint-Germain overgekomen middenvelder, die jaarlijks acht miljoen euro opstrijkt in Turijn, wordt een gebrek aan professionaliteit verweten. Mocht Rabiot binnenkort toch terugkeren bij Juventus, dan volgt eerst een pittig gesprek met het bestuur, zo klinkt het.

Volgens La Stampa laat Rabiot zich in deze kwestie adviseren door zijn moeder Veronique Rabiot, die zijn belangen behartigt op zakelijk gebied. De Fransman, wiens contract bij Juventus nog ruim drie jaar doorloopt, is in de afgelopen periode al gelinkt aan een vertrek bij de koploper in de Serie A. In de Engelse media is reeds gemeld dat Manchester United en het Everton van Director of Football interesse zouden hebben in Rabiot.

Juventus benaderde twee maanden geleden eerst aanvoerder Giorgio Chiellini over de plannen omtrent het invoeren van een salarisverlaging. De centrumverdediger stelde zijn ploeggenoten vervolgens in een conference call op de hoogte van de maatregel van de clubleiding. Grootverdiener Cristiano Ronaldo levert tijdelijk vier miljoen euro in, zo kwam al snel naar voren in de Italiaanse media. Voor Juventus staan nog twaalf speelronden op het programma, al is het nog onduidelijk wanneer de Serie A wordt hervat.

Juventus zou Adrien Rabiot flink moeten straffen

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
23
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
12
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties