Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Weinig jeugdspelers maken die stap, dat is bij Ajax en Feyenoord anders'

Laatste update:

"Jordy de Wijs en Rai Vloet (verhuurd aan Excelsior en FC Eindhoven, red.) staan natuurlijk nog onder contract bij PSV. Maar het klopt dat er vanuit de jeugd weinig spelers de echte stap kunnen maken. Bij Ajax en Feyenoord is dat toch wat anders", zegt Leemans in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Meer bluf, een grotere bek, ik weet niet wat dat precies is. Talenten krijgen er wel sneller een kans, denk ik."

"Kijk, bij PSV gaat er ook gewoon om dat je het laat zien op het veld. Gedraag je normaal en werk hard", vervolgt Leemans zijn verhaal. "Daar dwing je het meeste respect mee af. Bij PSV zorgen ze er wel voor dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Ik had een goede klik met Stijn Schaars, daar heb ik veel van geleerd. M'n vader heeft al veertig jaar een seizoenkaart en ik ben en blijf ook supporter van PSV. Als ze kampioen worden, dan sta ik ook op het Stadhuisplein. Zeker weten. Dit seizoen zal dat helaas lastig worden."

Snap jij waar Clint Leemans op doelt?

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
3
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
16
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties