Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Welke club Van Dijk ook maar haalt: ze zullen erop vooruitgaan'

Laatste update:

"Een nieuwe centrale verdediger zou ik als eerste halen", zegt Souness in gesprek met talkSPORT. "Als ik manager van Liverpool was, zou ik alles eraan doen om Van Dijk te halen. Het lijkt erop dat Southampton zijn hakken in het zand zet, maar ze hebben weleens spelers verkocht. Dat hebben ze de afgelopen jaren ook gedaan. Ik ben echt groot fan van Van Dijk."

"Ik zou het fantastisch vinden als hij bij Liverpool ging spelen", vervolgt Souness, die in de jaren 90 tevens coach was van de Premier League-club. "Als een speler het zo makkelijk laat ogen, dan zegt dat genoeg over hoe goed hij wel niet is. Welke club hem ook maar haalt: ze zullen erop vooruitgaan. Het zou zonde zijn als het niet Liverpool werd, maar het kan nog steeds, je weet het nooit."

Naast Van Dijk is Liverpool ook bezig met Naby Keïta van RB Leipzig, maar de Guinees international mag niet vertrekken van de Duitsers. Een bod van 75 miljoen euro is reeds van tafel geveegd. "Liverpool kan nu nog niet meestrijden om de titel, dus ik had graag meer actie van de club op de transfermarkt gezien. Ik denk niet dat ze in de breedte genoeg spelers hebben om zowel in de competitie als in de Champions League hoge ogen te gooien", besluit Souness.

Denk je dat Virgil van Dijk nog gaat transfereren?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties