Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Welke rol speelde Keizer daarin? AS Monaco bood in de zomer nog 50 miljoen'

Laatste update:

"Presenteer je Keizer bij Ajax dan verwacht je op z'n minst een soort Louis van Gaal, waar iedereen bij Ajax overtuigd is van zijn visie en kwaliteit. Blijkbaar niet. Nu wordt gedaan of Dennis Bergkamp alles in zijn eentje heeft bedacht en bepaald, maar Edwin van der Sar en Marc Overmars zaten er net zo goed bij en steunden het besluit", schrijft de oud-spits, die vindt dat Van der Sar en Overmars anders eerder hun conclusies hadden moeten trekken, in zijn column in De Telegraaf.

Kieft vindt het jammer dat Keizer is ontslagen, maar zag ook dingen misgaan bij Ajax. Het opvallendst noemt hij de ontwikkeling van Kasper Dolberg, die vorig seizoen definitief door leek te breken, maar er deze voetbaljaargang niet in slaagt om indruk te maken: "In de zomer bood AS Monaco zo'n vijftig miljoen euro. Normaal is het dan: strik er omheen en weg. Hij bleef, maar de oude Dolberg zien we nooit meer. Welke rol heeft de trainer daarin gespeeld?"

Denk jij dat Kasper Dolberg dit seizoen zijn vorm nog gaat hervinden?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
10
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
12
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
21
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties