Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Welke stap kiezen we?

Laatste update:

Die vraag lijkt makkelijk te beantwoorden, maar dat is het niet. We willen vooruit, maar ook financieel gezond blijven, dus de spelers mogen niet te veel kosten. We moeten immers ook geld opzij leggen voor het nieuwe stadion. En dan moet je soms iets minder uitgeven, zoals op de transfermarkt.

We hebben wel het geluk dat veertien contracten aflopen, de ideale grote schoonmaak, maar krijg je daar ook weer gelijkwaardige of betere spelers voor terug? Als bijvoorbeeld Rogier Meijer vertrekt wie komt er dan voor terug, als Joost Terol vertrekt, wie komt er dan voor terug? Dat is het pad dat we nu bewandelen, een pad vol met onzekerheden, en valkuilen op de weg. Sinds het vorige kampioenschap, hebben we geen stappen vooruit meer gemaakt, maar juist achteruit. Het voetbal werd slechter, we degradeerden, en nu krijgen we weer een tweede kans. Dat is het geluk, FC Volendam heeft daar juist de pech.

Dat laat ook wel zien dat je snel diep kunt afzakken. Vorig seizoen had FC Volendam een Eredivisie-waardig team, nu spelen ze tegen degradatie in de Jupiler League. Wat als bij ons het zelfde gebeurt? Dat zie ik zelf niet snel gebeuren, want er staat een stevige basis, een goede jeugd, en een ervaren bestuur. Maar van zoveel clubs verwacht je het niet, het kan nu eenmaal snel veranderen.

We hebben gelukkig wel een goede jeugd. Spelers als Leon Broekhof, Sjoerd Overgoor en Soufian El Hassnaoui hebben zich uitstekend ontwikkeld, maar wat heb je eraan, als je telkens vervangende spelers haalt. Broekhof heeft Vito Wormgoor voor zich, Overgoor komt meer aan spelen toe maar Jussi Kujala en Geoffry Hairemans werden als concurrenten gehaald en El Hassnaoui had Jhon Van Beukering voor zich, maar zal volgend seizoen wel weer een nieuwe concurrent krijgen. Zo verpest je je eigen jeugd.

Dus kampioen worden is een moment waarop je vooruitgang kunt boeken, maar je kunt ook stil blijven staan, en links en rechts ingehaald worden door clubs als Cambuur , Excelsior en Go Ahead, dat wil natuurlijk niemand. Maar dan moet je nu de stappen zetten, zoals ooit een wijs man zij, stilstand is achteruitgang.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties