Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wellicht was zijn uitspraak op de Open Dag van Ajax achteraf niet slim'

Laatste update:

Van de Beek was vorig seizoen vaste basisklant bij Ajax en was met elf doelpunten en zes assists van grote waarde. Ten Hag benadrukte voor de wedstrijd dat hij Tadic wilde inpassen. Volgens de krant werd Van de Beek afgerekend op één mindere helft tegen Sturm Graz thuis. 'Van de Beek had vast op meer clementie gerekend, want de viervoudig international is het toonbeeld van professionalisme. Nadat hij in juni met een lichte buikwandblessure afhaakte bij Oranje nam hij op eigen initiatief én kosten een fysiotherapeut mee op zijn (zon)vakantie, zodat hij zelfs in de noodzakelijke rustperiode elke dag kon worden behandeld.'

'Wellicht was zijn uitspraak op de Open Dag van Ajax om zeker nog één jaar bij Ajax te blijven achteraf gezien niet slim', meldt het dagblad. 'Net als zijn keuze om in tegenstelling tot een aantal anderen niet te koop te lopen met buitenlandse interesse. Daarmee profileerde hij zich weer als clubjongen en vergemakkelijkte hij misschien de keuze van Ten Hag, die tot op 1 september de transfermarkt sluit iedereen binnenboord probeert te houden.'

Verder wordt benadrukt dat de strijd op het middenveld gedurende het seizoen alleen maar heviger zal worden als Daley Blind de positie van centrumverdediger zal innemen naast Matthijs de Ligt, en Frenkie de Jong daardoor onaar het middenveld doorschuift. Met Eiting, die in beide duels met Sturm Graz een goede indruk achterliet, heeft Van de Beek er nog een concurrent bijgekregen.

-
Donny van de Beek verdient een vaste basisplaats bij Ajax

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
1
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties