Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wending rond Ajax-doelwit Höjbjerg na eerder geaccepteerd bod van 28 miljoen'

Laatste update:

Verschillende Engelse media, onder wie de Daily Mail, de London Evening Standard, Talksport en de Southern Daily Echo, meldden vorige week dat Southampton een bod van 28 miljoen van Everton op Höjbjerg had geaccepteerd. Southampton taxeerde de 24-jarige middenvelder op een vergelijkbaar bedrag, waardoor het aannemelijk leek dat hij naar Liverpool zou verkassen. Een dag later kwam de Daily Telegraph echter met het bericht dat Höjbjerg zelf zijn zinnen zou hebben gezet op een overstap naar Tottenham.

Waarom Ajax-doelwit Höjbjerg onlangs zijn aanvoerdersband moest inleveren

Pierre-Emile Höjbjerg moest onlangs zijn aanvoerdersband inleveren bij Southampton. Een vertrek uit Zuid-Engeland lijkt aanstaande.Lees artikel

Het betekende een forse tegenvaller voor Everton én Southampton, omdat Tottenham voorlopig met een aanzienlijk lager bedrag op de proppen komt. The Saints hebben door de uitgesproken voorkeur van Höjbjerg én zijn tot 2021 lopende contract weinig andere keuze dan aan de onderhandelingstafel plaats te nemen met Tottenham. Daar wordt ook gesproken over Walker-Peters, die vorig seizoen al op huurbasis in Southampton speelde. De club uit het zuiden van Engeland wil hem graag definitief inlijven, mits dat voor de juiste prijs kan. Ook Ryan Fredericks van West Ham United is in beeld bij Southampton en hij zou een alternatief kunnen vormen voor Walker-Peters. In dat geval lijkt het aannemelijk dat Tottenham met een hoger bedrag voor Höjbjerg zal moeten komen.

Ajax lijkt hoe dan ook kansloos in de strijd om Höjbjerg, die eerder al zijn voorkeur zou hebben uitgesproken om in de Premier League actief te blijven. Er werd in eerste instantie gemeld dat Southampton een bedrag van veertig miljoen wilden overhouden aan Höjbjerg, die weigerde om zijn tot 2021 lopende contract te verlengen en derhalve verkocht mag worden. Om dezelfde reden werd onlangs zijn aanvoerdersband afgenomen.

Snap jij de keuze van Pierre-Emile Höjbjerg?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties