Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger begrijpt supporters: 'Hij is positief, wil naar voren en is een vechter'

Laatste update:

"Hij mist niet veel kwaliteiten", begint Wenger via de officiële kanalen van de club. "Hij is altijd positief, hij wil altijd naar voren, hij wil de tegenstander pijn doen en hij is een vechter. Daar houden de fans van. Hij combineert talent met vechtlust." Toch ziet Wenger ook verbeterpunten bij de Chileen. "Soms vraagt hij te veel van zichzelf en hij is snel overstuur als het niet goed gaat. Hij moet leren om rustiger te zijn."

Met de nationale ploeg van Chili doet Alexis mee aan de Copa América; even uitrusten zit er dus niet in voor Alexis. "Normaal gesproken geef ik spelers vier weken rust, maar door de Copa América wordt dat lastig. Je kunt niet een heel seizoen spelen zonder winterstop, in de zomer een toernooi spelen en weer door. Ik hoop maar dat hij niet geblesseerd raakt."

Alexis Sánchez is een van de beste aanvallers ter wereld

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties