Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger benaderde Monaco-sensatie: 'Hij doet me denken aan Thierry Henry'

Laatste update:

"Ik heb hem afgelopen jaar benaderd, omdat ik denk dat hij exceptionele kwaliteiten heeft. Hij heeft een grote toekomst voor zich. Mbappé doet me denken aan de jonge Thierry Henry, met dezelfde kwaliteiten en dezelfde intelligentie", zegt Wenger in de Engelse media. "Volgens mij is hij een exceptioneel talent, die een hele grote toekomst voor zich heeft."

Van een overgang kwam het echter nog niet. Mogelijk maakt Mbappé komende zomer nog de overstap naar Arsenal, maar de vraag is of Wenger dan nog altijd aan het roer staat in het Emirates Stadium. Het bestuur van de club geeft de Franse oefenmeester voorlopig het vertrouwen, zo laat men in een statement weten. "We respecteren dat fans hun mening hebben, maar we leiden de club met het oog op de lange termijn. Arsène heeft een contract tot het einde van het seizoen. Alle beslissingen worden in onderling overleg genomen."

Vind jij dat Arsenal komende zomer afscheid moet nemen van Arsène Wenger?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties