Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger blij met woorden Van Gaal: 'Het is eigenlijk onmogelijk'

Laatste update:

Arsenal is momenteel in die stad om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbaljaar, dat voor de Londenaren op 16 augustus van start gaat. Hij noemt het 'onmogelijk' om spelers na een zwaar voorgaand seizoen én een WK tijdig klaar te stomen. "Dit soort trainingskampen bestaan louter om commerciële redenen en vanwege de toenemende populariteit van de club. We zijn nog nooit eerder in de Verenigde Staten geweest en ik moet zeggen dat ik het leuk vind om in New York te zijn. Ik houd van deze stad."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Dat neemt echter niet weg dat de achterliggende gedachte niet strookt met de doelen die Wenger zijn gesteld. "Als je puur kijkt naar het voetballende aspect, is het beter om niet te veel te reizen in de voorbereiding. Je verspilt veel tijd en de jetlag is verre van ideaal." Daarnaast kan de Franse manager nog altijd niet beschikken over zijn voltallige selectie. WK-deelnemers die in Brazilië ver reikten, hebben namelijk recht op een lange vakantie. "De FIFA verplicht het je als club om vier weken vrijaf te geven. Het is eigenlijk onmogelijk om alles op tijd op de rit te hebben."

Arsène Wenger heeft gelijk

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
16
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
39
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties