Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger denkt na over terugkeer Henry in Emirates Stadium

Laatste update:

Na Arsenal trok Henry naar Barcelona en vervolgens besloot hij zijn geluk te gaan beproeven in de Verenigde Staten. Het contract van de aanvaller bij New York Red Bulls loopt rond de jaarwisseling af en hij heeft al aangegeven, dat hij niet meer blijft. Wat hij wél gaat doen, is nog niet duidelijk. Wenger zou het geweldig vinden Henry weer de hand te schudden in Londen, zegt hij zaterdag.

"Het is niet ondenkbaar dat Thierry hier weer terug komt. Mensen die hier gespeeld hebben, heet ik altijd weer welkom. Maar niet voor een erebaantje. Het moet een baan zijn, die op dat moment beschikbaar is en waarbij je 's morgens opstaat om iets belangrijks te doen. Heeft Henry de kwaliteiten om trainer te worden? Ja… maar hij moet er zelf voor kiezen zijn dagelijks leven daarvoor op te offeren", aldus Wenger.

"Als je speler bent, denk je dat het heel eenvoudig is om manager te worden. Maar als je het dan eenmaal bent, realiseer je je hoe gecompliceerd het is. En als je niet daar niet op voorbereid bent, overleef je het niet. Eén kwaliteit die je moet hebben is dat je je wapent tegen kritiek. Ook wanneer die kritiek onterecht is. Ik weet niet of Henry daar ook toe in staat is", zegt Wenger eerlijk. "Hij moet zo'n baan eerst leren kennen. Ik heb er zo veel gezien die er de kwaliteiten voor hadden, maar hun eerste baan niet trokken. Ze waren er niet klaar voor."

Denk jij dat Thierry Henry na zijn pensioen iets voor Arsenal zal betekenen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
29
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties