Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger doet fans belofte: 'Als die kans komt, zullen we fors investeren'

Laatste update:

Om zijn woorden kracht bij te zetten, wijst de Fransman erop dat Arsenal met Granit Xhaka tot nog toe de duurste zomeraankoop in de Premier League heeft gedaan. "Zelfs als Paul Pogba van Italië naar Engeland komt, dat zou kunnen, laten we zien dat we acatief zijn. We hebben al een flinke investering gedaan", verklaart hij in gesprek met Sky Sports.

Arsenal wordt in verband gebracht met spelers als Romelu Lukaku, Arda Turan, Matthias Ginter en Alexandre Lacazette, maar daar laat Wenger weinig over los. "We letten goed op, de transfermarkt is nog lang niet voorbij. Het is pas juli en we hebben nog tot en met 31 augustus de tijd. In de tussentijd kan nog een hoop gebeuren. We werken hard door."

Is Arsenal in jouw ogen een serieuze kandidaat voor de Engelse landstitel?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
25
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties