Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger doet oproep: 'Kom kijken, steun ons en je zal goed voetbal zien'

Laatste update:

"Kom kijken en steun de ploeg. Als je van voetbal houdt, kom naar het stadion en dan zal je quality football zien. Ik weet niet van iedere supporter waarom die is weggebleven of juist wel is gekomen. Ik denk dat we vanaf het begin hebben gedomineerd en het niveau van de wedstrijd was over het algemeen heel goed. Misschien hadden we vaker kunnen scoren", aldus Wenger, die behoorlijk onder druk staat bij de Londense club.

Voormalig aanvaller Alan Smith impliceert dat het beter is wanneer Wenger vertrekt: "Kan hij het team nog beter maken? Ik heb mijn twijfels en ben niet de enige. Hij zit hier al heel lang. Wenger heeft het de afgelopen twintig jaar goed gedaan en in de huidige selectie is niet genoeg leiderschap en schurkachtigheid aanwezig. Toch denk ik dat er meer uit te halen valt dan Wenger heeft gedaan", aldus Smith bij Sky Sports.

Smith, die tussen 1987 en 1995 als aanvaller voor Arsenal speelde, denkt dat Diego Simeone een goede opvolger voor Wenger zou kunnen zijn. "Hij en Wenger zijn een wereld van verschil. Een verschil tussen zwart en wit. Met Simeone zou Arsenal veel moeilijker te verslaan zijn. Ik denk dat die uitspraak wel te rechtvaardigen valt, want Simeone zou heel veel hardheid met zich meenemen. Wenger is een heel andere manager dan hij."

Premier League
Arsenal
2 - 0
West Bromwich Albion
Zou Diego Simeone een geschikte manager voor Arsenal zijn?

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
5
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties