Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger flirt met Mahrez: 'Of we op hem hebben geboden? Nee, nog niet'

Laatste update:

Nadat Mahrez met Leicester City kampioen werd, wees hij al verschillende aanbiedingen af. Maar na het afgelopen seizoen heeft hij het wel gezien bij the Foxes. Mahrez wil een stap hogerop en Arsenal lijkt de ideale vervolgclub. "We hebben nog geen bod uitgebracht", laat Wenger weten aan beIN Sports. "Maar persoonlijk vind ik het een goede speler. Hij had een groot aandeel in het kampioenschap. Zoals voor iedereen bij Leicester was het afgelopen seizoen een grote uitdaging, maar dat neemt zijn kwaliteiten als speler niet weg."

Wenger, die eerder deze week zelf zijn contract bij Arsenal met twee jaar verlengde, wil niet ontkennen dat Mahrez op het lijstje van the Gunners staat. "Of we een bod op hem hebben uitgebracht? Nee. Nog niet. Nee, dat hebben we nog niet gedaan", aldus Wenger. "Als ik zeg 'nog niet' dan betekent dit dat het kan gebeuren, maar misschien ook niet."

Arsenal eindigde het afgelopen seizoen als vijfde in de Premier League en grijpt daardoor voor het eerst sinds jaren naast kwalificatie voor de Champions League. Het zou het vertrek van sterspelers Alexis Sánchez en Mesut Özil kunnen inleiden, maar daar denkt Wenger anders over. "Hopelijk kunnen we hun contracten verlengen", zegt Wenger, die niet denkt dat het tweetal vertrekt. "Nee. Je kan de club en het team niet verzwakken. Je wil het team versterken. Tenzij je een andere speler van hetzelfde kaliber weet te vinden en zij absoluut willen vertrekken. Maar, ik denk dat, op dit moment, we er niet zo voor staan. We focussen ons op het bij elkaar houden en versterken van het team."

Riyad Mahrez speelt volgend seizoen voor Arsenal

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties