Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger geconfronteerd met uitspraken Mourinho: 'Ik ga het boek niet lezen'

Laatste update:

Een aantal jaren geleden haalden Mourinho en Wenger in de media flink naar elkaar uit. In het eerder genoemde boek staat dat de huidige manager van Manchester United Wenger graag een klap zou willen verkopen. "Ik heb het boek niet gelezen en ga dat ook zeker niet doen. Ik kan er verder niet op reageren", aldus Wenger.

"Ik heb geen problemen met wie dan ook", ging de Fransman vrijdag verder. "Ik respecteer iedereen in onze wereld en heb niet het idee dat ik veel over andere teams praat. Het heeft niets te doen met onze wedstrijd van morgen. Ik focus me volledig op het uitvoeren van mijn werk en respecteer iedereen." Wenger viert deze week zijn twintigste jaar als manager bij Arsenal. Hij hoopt zijn jubileum zaterdag te kunnen vieren met een zege op Chelsea.

-
Hoe eindigt Arsenal - Chelsea?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
0
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
5
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties