Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger geeft toe: 'Het was niet echt mijn beslissing om nu te vertrekken'

Laatste update:

"Het was niet echt mijn beslissing om nu te vertrekken. Over de rest heb ik eerder al gesproken", maakte hij duidelijk aan het verzamelde journaille. De trainer, die nog een contract tot medio volgend jaar had, stond al langer onder druk van de fans van de Londenaren, al gelooft hij niet dat iedereen hem weg wilde hebben: "Als mensen niet blij zijn, gaat het niet altijd om een meerderheid. We leven in een emotionele maatschappij waarin mensen het recht hebben om zich uit te drukken."

Wenger bereidt zich op dit moment met Arsenal voor op de halve finales van de Europa League tegen Atlético Madrid en is niet van plan om zich anders te gedragen dan hij normaal zou doen: "Ik werk nu zoals ik altijd zou doen en ik focus me op wat er van dag tot dag moet gebeuren", ging de oefenmeester, die aangeeft dat hij niet met pensioen zal gaan na zijn vertrek uit het Emirates Stadium, verder.

"Ik zal doorgaan met werken, dat is een ding dat zeker is. Maar op dit moment ben ik er niet klaar voor om mij ergens anders aan te verbinden en zal ik mijn best blijven doen voor Arsenal. Of er een perfect vaarwel bestaat? Dat weet ik niet, ik wil het gewoon zo goed mogelijk afsluiten", sloot de 68-jarige Wenger af. De Londenaren ontvangen los Colchoneros donderdagavond voor de eerste wedstrijd in hun tweeluik in de halve finales. De return in het Wanda Metropolitano staat voor volgende week donderdag op het programma.

Denk jij dat we Arsène Wenger in de toekomst nog terug zullen zien als trainer van een Europese topclub?

Meer nieuws

Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
17
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
51
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
16
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties