Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Geloof me, ik ga proberen alle duels in die competitie te zien'

Laatste update:

Vanuit Engeland meldden zich vorig seizoen vier clubs; Aston Villa, Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur. Nu komen ook Arsenal en Chelsea daarbij en Wenger verklaart zich voorstander van de deelname van zijn club. De Fransman is een erkend talentenjager en is ook positief over het organiseren van internationale wedstrijden voor jeugdteams.

"Geloof me, ik ga proberen alle duels in die competitie te zien", belooft le Professeur. "Ik ga iedere wedstrijd kijken, want ik wil zien wat de andere clubs in huis hebben, hoe het eraan toe gaat en of er sprake is van ontwikkeling in de voortgang van de spelers. Mensen realiseren zich niet altijd dat het belangrijk is om in contact te blijven met het topniveau, en in Europa is dat voor deze jongeren NextGen."

"Het is gewoon een Champions League voor jongeren en dat maakt het interessant", weet Wenger. "Wat het ook interessant maakt, is dat je er informatie uit kunt halen. Frankrijk en Spanje zijn goed met hun jeugdelftallen. Als je kijkt naar de prijzen die zij de laatste vijftien jaar gepakt hebben, verbazingwekkend. Dus het is fantastisch dat ons jeugdelftal zich mag gaan meten met teams als Olympique Marseille of Athletic Bilbao."

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
4
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
8
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties