Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: 'Geloof me, ik heb prijzen gewonnen met mindere spelers'

Laatste update:

"Ik heb selecties gehad die fantastische resultaten boekten, maar kwalitatief minder waren dan deze spelers: geloof me. We hebben prijzen gepakt met spelers die minder gefocust waren dan dit team. Natuurlijk doet het deze spelers pijn, hoe het nu gaat. Denk je dat ze na een wedstrijd tegen Bradford City naar huis gaan en denken dat het fantastisch ging? Ze geven er echt wel om", vertelt Wenger aan de Daily Mirror.

"Het verschil zit 'm erin dat we een nieuw elftal gecreëerd hebben. We hebben niet door kunnen pakken, dat is waar. Maar we hebben een heel team herbouwd en moeten kijken waar dat team eindigt. Voor nu hebben we ons voor de dertiende keer op rij geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. Maar als ik naar jullie, de media, luister lijkt het haast wel alsof dat per ongeluk is gegaan."

Waarom staat dat team ertussen? vragen jullie je af. Jullie doen het voorkomen alsof we in de Championship thuishoren. Je moet op dit moment wat afstand nemen, voor je een definitief oordeel velt over waartoe wij in staat zijn. Geen team heeft gedaan wat wij in de Champions League hebben neergezet. We zijn voor nu niet blij met hoe het gaat, maar dat verandert nog wel voor het einde van het seizoen", belooft Wenger.

De Fransman durfde de discussie met de verzamelde pers wel aan te gaan en vroeg hen miskopen van Arsenal te noemen, recente miskopen. "Gervinho? Die kostte 9,8 miljoen euro, geen 13,5 miljoen zoals je zegt. Gervinho is een goede speler. Maar ik wil er niet persoonlijk op ingaan. Chamakh was een grote aankoop? Die was gratis. Squillaci? Bijna gratis. Je kunt niet zeggen dat we geen kwaliteit hebben, hier. Het zijn allemaal internationals", aldus Wenger.

Volgens de Arsenal-coach is het niet nodig om met vele miljoenen euro's te smijten bij zijn club. "Luister nou, ik heb het steeds gezegd: wij willen geld produceren uit onze eigen reserves, niet van een rijke eigenaar. Wie vinden jullie een grote naam, in de zin van een nieuwe versterking? We zullen Lionel Messi in januari kopen, dan zorgen we voor een grote verrassing", sloot Wenger met een knipoog af.

Arsène Wengers koers is nog altijd de juiste voor Arsenal

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties