Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger heeft plannen voor nieuwe Henry: 'Het is nog niet te laat voor hem'

Laatste update:

"Het is niet te laat voor Walcott, ik denk dat hij in de toekomst als centrumspits gaat spelen. Zijn loopacties zijn fantastisch en hij is een goede afmaker. Toen hij jonger was, was hij nog wat onrustig voor het doel. Nu is dat beter. We kunnen hem omtoveren, hij heeft er talent genoeg voor", vertelt Wenger, die in het verleden Henry omvormde van vleugelspeler tot centrumspits.

"Een spits is op zijn best als hij tussen de 26 en 32 jaar oud is, ik wil die gouden jaren niet missen", klinkt het. Overigens is het nog maar de vraag of Walcott wel bij Arsenal blijft. De international is tegenwoordig niet meer dan bankzitter en er wordt gesproken van een vertrek. "Theo is weer scherp, maar hij heeft tijd nodig om weer op topniveau te komen. Spelers denken altijd dat ze er klaar voor zijn, maar soms is dat niet zo. Hij is een jaar verloren en dat is massive, maar ik denk niet dat hij wil vertrekken."

Denk je dat Theo Walcott een goede spits zou zijn?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
9
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
12
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties