Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger heeft spits op het oog: 'Hij heeft vergelijkbare kwaliteiten als Suárez'

Laatste update:

Higuaín vertrok voor negentig miljoen euro van Napoli naar Juventus, Vardy verlengde zijn contract bij Leicester City, terwijl Arsenal voorlopig is afgehaakt voor Lacazette nu Olympique Lyon vasthoudt aan een hoge vraagprijs. Wenger posteerde Sanchez in de punt van de aanval tegen Liverpool bij afwezigheid van Olivier Giroud. De Franse spits is nog niet wedstrijdfit na zijn deelname aan het EK in Frankrijk. Wenger ziet in de 27-jarige Chileen, die doorgaans op de linkerflank speelt bij Arsenal, een mogelijke spits. "Het is in ieder geval het proberen waard. Bij Barcelona heeft hij daar ook gespeeld. Technisch gezien is hij top."

Wenger wil nog altijd graag een nieuwe spits. "Maar hij moet beter zijn dan Giroud, Sanchez, Theo Walcott, Chuba Akpom, Danny Welbeck en Yaya Sanogo", aldus de Franse manager, die voorlopig Sanchez als beste optie ziet in de punt van de aanval. "Hij heeft vergelijkbare kwaliteiten als Luís Suárez. We zullen zien. Het is interessant om te zien hoe hij het invult." Sanchez maakte in 2014 de overstap van Barcelona naar Arsenal en scoorde 29 doelpunten in 66 wedstrijden.

Premier League
Leicester City
0 - 0
Arsenal
Is Alexis Sanchez de beste optie voor Arsenal in de spitspositie?

Meer nieuws

Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
0
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
1
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
4
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties