Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Het ging 'boom, boom, boom' en gelukkig is die last nu weg'

Laatste update:

"Als een speler zo lang niet scoort, is dat een last op de schouders. Dus het feit dat hij weer heeft gescoord, zal die last weggenomen hebben. Bij Giroud gaat het vaak in periodes en het is goed dat er nu weer een last van zijn schouders is gevallen. Voetbal gaat vaak op instinct en als je je vrijer voelt, maak je de doelpunten ook makkelijker en sneller. Iedere aanvaller zal dat kunnen beamen", zo wordt Wenger geciteerd door de Daily Mirror.

"Giroud had dit seizoen bijvoorbeeld wedstrijden waarin het boom, boom, boom, boom boom ging en daarna heeft hij periodes gehad waarin hij niet scoorde. Je weet dat als je niet scoort en je een spits bent, je ergens zeker niet tevreden bent. Maar ik hoop dat hij de goals nu weer regelmatig gaat vinden", aldus Wenger, die aangeeft dat hij zo lang mogelijk in alle toernooien mee wil doen. "We willen in leven blijven."

"De focus moet echter altijd liggen op de eerstvolgende wedstrijd. Ik weet niet of de FA Cup voor ons de beste kans is om een prijs te winnen, zo denk ik helemaal niet. De spelers willen het in ieder geval goed doen en geven de titel of de Champions League zeker niet op. Ik heb het gevoel dat we een serie kunnen neerzetten, maar we weten allemaal hoe snel zoiets kan veranderen. Verlies je twee keer, dan lijkt het net alsof we zouden kunnen degraderen naar de Championship..."

Moet Arsenal in de zomer een nieuwe/extra spits halen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties