Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Ik denk dat Bayern op een manipulatieve manier bezig was'

Laatste update:

"We hebben bij Arsenal heel lang geprobeerd om het contract van Gnabry te verlengen, maar ik denk dat Bayern München achter de schermen al op een manipulatieve manier met hem bezig was. Dat hij na zijn periode bij Werder Bremen sowieso bij Bayern terecht zou komen", vertelt Wenger in een interview met beIN Sports. Gnabry tekende medio 2017 een meerjarig contract bij der Rekordmeister.

Arsène Wenger: 'Arsenal is nog lang niet zover als Liverpool'

Wenger kijkt desondanks met tevredenheid terug op zijn samenwerking met Gnabry bij Arsenal. "Het was destijds een erg getalenteerde speler, die alleen soms het vertrouwen miste. Maar ik had altijd wel in het oog dat hij zou uitgroeien tot een erg goede speler. Zijn vertrouwen was verdwenen na de verhuurperiode bij West Bromwich Albion, dus dat moest ik weer opbouwen", aldus de clubloze oefenmeester, die Gnabry viermaal zag scoren tegen Tottenham Hotspur in de Champions League. "Dat was een avond waarop alles meezat bij Gnabry en Tottenham geen greintje geluk had."

Volgens Wenger moet Gnabry nog een paar stappen zetten om echt een glansrijke loopbaan tegemoet te gaan. "Consistent zijn is cruciaal voor een lange carrière aan de top. De spelers die in het voetbal succes zijn geweest hebben dat allemaal voor langere tijd aan de dag gelegd. De grote vraag is: Kan Gnabry het niveau van de wedstrijd tegen Tottenham blijven vasthouden?" Gnabry bereidt zich met Duitsland voor op de vriendschappelijke interland tegen Argentinië van woensdagavond.

Had Serge Gnabry meer kansen verdiend bij Arsenal?

Meer nieuws

Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
0
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
15
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
44
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties