Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Ik denk dat het tussen 15 en 31 augustus weer drukker zal worden'

Laatste update:

Wenger is nog van plan om in ieder geval een nieuwe speler naar zijn club te halen, zo gaf hij vrijdag aan tijdens een persconferentie voor de Emirates Cup. "Ik verwacht dat het nu even rustig zal blijven, maar dat het tussen 15 en 31 augustus weer drukker zal worden", zei de coach, die nog op zoek is naar een defensieve middenvelder. Ook wil hij een nieuwe verdediger halen wanneer Thomas Vermaelen vertrekt.

De komst van een extra aanvaller lijkt uitgesloten, nu Wenger heeft aangegeven dat hij Joel Campbell een kans wil geven. De Costa Ricaan blonk uit op het afgelopen WK in Brazilië. "Ja, hij maakt deel uit van mijn plannen", zei Wenger. "Het is goed mogelijk dat hij morgen (zaterdag, red.) in actie zal komen tegen Benfica.

Met de komst van een defensieve middenvelder zou de selectie van Arsenal rond zijn

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties