Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Ik denk niet dat hij kwaliteiten heeft om Messi en Ronaldo te evenaren'

Laatste update:

"Ik denk niet dat Sterling de kwaliteiten heeft om Messi en Ronaldo te evenaren", verklaart Wenger in een interview met beIN Sports. "Je moet altijd voorzichtig zijn met dat soort uitspraken. Ik heb persoonlijk veel op met Sterling, maar we hebben het hier over spelers die al tien seizoenen lang elk jaar vijftig doelpunten maken. Op dat niveau zit Sterling niet, al behoort hij zeker tot de beste spelers in de Premier League, een van de beste competities ter wereld."

Raheem Sterling: 'Mensen voelen zich bedreigd door andere culturen'

Wenger werd in zijn tijd als manager van Arsenal meer dan eens gelinkt aan Sterling. Een transfer naar the Gunners kwam echter nooit van de grond. De momenteel clubloze trainer ziet in het spel van Sterling overeenkomsten met Marc Overmars, die drie seizoenen voor Arsenal uitkwam. "Toen Sterling nog heel jong was zag ik al dat hij over enorm veel snelheid beschikte, en de kracht om die snelheid optimaal te benutten. Hij en Leroy Sané leggen de meeste intensiteit van alle spelers aan de dag. Op de eerste meters is Sterling zo ontzettend snel, dat doet me denken aan Overmars. Dat is niet te verdedigen."

Sterling bereikte de top al op zeer jeugdige leeftijd, al zag Wenger destijds ook enkele verbeterpunten bij de aanvaller van Manchester City. "Hij had toen nog niet de rust om beheerst af te ronden. Nu kan ik dat niet meer zeggen. Snelle spelers willen nog weleens overhaast op doel schieten en bij Sterling is dat onderdeel van zijn spel ontzettend verbeterd. Hij heeft zelfvertrouwen, al kan zijn doelpuntengemiddelde omhoog. Maar het blijft een exceptioneel talent dat op zijn dag elke defensie kan vermorzelen." Sterling staat vrijdagavond met Engeland tegenover Tsjechië in de kwalificatiecyclus van het EK.

-
Ben jij het eens met Arsène Wenger over Raheem Sterling?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
32
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties