Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Ik weet niet of hij weggaat, maar hij heeft een mindere periode'

Laatste update:

Op de vraag of de 27-jarige Walcott na dit seizoen zou kunnen vertrekken, antwoordde de manager van de Londenaren op de persconferentie: "Dat weet ik nog niet. Ik ben momenteel niet echt met de transfermarkt bezig, maar het is duidelijk dat hij door een mindere periode gaat. Hij heeft goed gereageerd door te zeggen dat hij meer en harder gaat werken."

"Als hij invalt, kun je zien dat hij gemotiveerd en gefocust is. Naast Walcott speelden Santi Cazorla, Mikel Arteta, Mathieu Flamini, Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain ook niet. Ik vergeet er vast nog wel een paar. Ook die spelers zullen gefrustreerd zijn", besluit Wenger. Walcott werd al gelinkt aan Southampton, Liverpool en West Ham United en hij kreeg vrijdag nog kritiek van Thierry Henry.

"Ik zie Theo als een talent en mensen blijven altijd zeggen dat hij nog jong is. Hij loopt echter al lang mee. Ik heb me altijd afgevraagd of Theo wel een echte basisspeler is. Is hij altijd een basisspeler geweest bij Arsenal? Hij speelt nu tien jaar bij Arsenal, heeft hij ooit dertig competitiewedstrijden in een seizoen gespeeld? Het wordt tijd dat hij altijd gaat spelen. Ik zeg niet dat hij moet vertrekken, daar ga ik niet over, maar hij moet ervoor zorgen dat zijn naam als eerste op het wedstrijdformulier wordt gezegd", sprak Henry.

Denk jij dat Theo Walcott in de zomer bij Arsenal vertrekt?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties