Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger is kritiek op Özil zat: 'Zondebok? Laten we realistisch zijn'

Laatste update:

"Waarom moet hij de zondebok zijn? Waarvoor? We hebben sinds 1 april maar een wedstrijd verloren, laten we wel realistisch zijn", tekent the Guardian op uit de mond van de oefenmeester. "Het was een lastige voorbereiding met een aantal allesbeslissende wedstrijden. Zo hebben we zware wedstrijden gespeeld tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League. Dus ik weet het niet: een zondebok?"

"Wat tegenwoordig vervelend is, is dat iedereen alles denkt te weten en iedereen vormt een mening na een wedstrijd. Dat moet je accepteren in de voetballer. Er zijn genoeg 'kenners' die nog nooit een wedstrijd hebben opgetreden als manager. Zij mogen een mening hebben en dat moeten wij accepteren. Zij hebben gelijk of ze hebben geen gelijk, dat moeten zij dan weer accepteren. Aan het einde van de dag is er maar een iemand die de beslissingen neemt en die persoon is verantwoordelijk."

Wenger roept de fans van Arsenal op om Özil te steunen. "Geen zorgen en sta achter hem. Ik begrijp dat jullie het beste willen zien van de spelers, dat jullie willen zien dat een speler iedere wedstrijd beslissend is. Iedereen gaat echter door mindere periodes. Jullie moeten helpen. De club is een eenheid tussen spelers, supporters en directeuren. We moeten samen achter de club staan, ook op momenten dat het wat minder gaat."

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
22
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties