Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Natuurlijk kan ik dat niet zeggen, ik maak me ernstig zorgen'

Laatste update:

Wenger benadrukte dat het tegen Hull niet nodig was geweest om punten te verspelen. "Zelfs in de laatste vijf minuten kregen we nog drie open kansen", vertelt de coach aan Sky Sports. De Fransman gaf aan dat zijn ploeg moeite heeft met tegenstanders die de ruimtes klein houden. "Ze waren fysiek sterker en speelden georganiseerd; het was tien tegen tien op een half veld."

"We wisten dan ook dat we ons bij een 1-1 tussenstand eigenlijk geen tegendoelpunt konden veroorloven. Daar zijn we ervaren genoeg voor, maar we gaven de goal gewoon weg. Toch kan ik de spelers niet kwalijk nemen dat ze hun best niet gedaan hebben." Wenger is niettemin bezorgd, nu Arsenal op de zesde plaats staat en sinds 20 september geen competitiewedstrijd meer gewonnen heeft. "Natuurlijk kan ik niet zeggen dat ik me geen zorgen maak, ik maak me ernstig zorgen. Want de concurrentie wint en wij niet."

-
Denk je dat Arsenal nog mee gaat doen om het kampioenschap in Engeland?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties