Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger negeert hand Mourinho: 'Je mist mij alleen als je mij wil missen'

Laatste update:

De voetballers van Arsenal hadden op het bordes de schaal in ontvangst genomen en beneden kreeg iedereen een handdruk van Mourinho. Na de begroeting tussen Alex Oxlade-Chamberlain en Mourinho koos Wenger ervoor om de Portugees achterlangs te passeren en zodoende een handdruk te vermijden.

"Na afloop deed ik wat ik moest doen", blikte Mourinho terug op het moment. "In naam van de club en als manager van Chelsea. En dat is wachten op de winnaars. Bovendien op een manier waarop je mij alleen kan missen als je mij wil missen. Iedere speler van Arsenal kwam naar mij toe. Dat was ook het allermakkelijkste: ik stond daar."

Wenger ontkende dat hij bewust niet de hand van Mourinho wilde schudden. "Ik heb na afloop een paar handen geschud. Dat is niets speciaals. Ik ben van mening dat je iedereen moet respecteren. Dat is moeilijk, maar wel belangrijk." Mourinho noemde Wenger in het verleden een 'voyeur' en de Fransman duwde zijn collega afgelopen seizoen tijdens de derby op Stamford Bridge.

Wenger erkende dat Arsenal na de 1-0 voorsprong minder aanvallend voor de dag kwam dan in de beginfase. "We wilden de marge behouden. Het hielp dat wij Petr Cech op doel hadden. De spelers van Chelsea hadden het gevoel dat ze een perfecte goal moesten maken. Deze overwinning geeft extra voldoening omdat we geen doelpunt incasseerden."


-
Wie vind jij een betere manager?

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
0
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties