Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Of David nu de vaste keeper blijft? Dat zullen we zien…'

Laatste update:

Trainer Arsène Wenger wil Ospina echter niet publiekelijk bestempelen als de nieuwe eerste keeper. "Hij kwam hier geblesseerd binnen en had wat tijd nodig om te wennen. We hebben de voorbije maanden gezien hoe opofferingsgezind, gefocust en goed hij is. Hij strijdt met Wojciech om een basisplaats en Wojciech is nummer één, maar David is de voorbije wedstrijden aan de beurt gekomen", legt Wenger uit.

"Of David nu eerste keus blijft? Dat zullen we zien, we blijven erover nadenken. Ik vergeet Emiliano Martínez overigens ook niet, die heb ik hoog zitten. We hebben hier drie topkeepers en ze zijn volop met elkaar in gevecht voor een basisplaats", aldus de trainer. Komende zaterdag komt Arsenal weer in actie, uit tegen aartsrivaal Tottenham Hotspur.

-
Moet David Ospina eerste keeper blijven bij Arsenal?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties