Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger ontkent 'bidding war' om Alexis Sánchez: 'Dat concludeer jij...'

Laatste update:

"Kijk, eerlijk gezegd: ik kan jullie niets meer vertellen op dit moment, omdat niets echt concreet is", aldus Wenger op een persconferentie voorafgaand aan het treffen met Bournemouth. Geconfronteerd met de stelling dat United ook interesse heeft getoond in de Chileen, antwoordt de Fransman: "Dat concludeer jij... Je kan op dit moment alleen maar zeggen dat nog niets beslist is."

Wenger zegt dat een bidding war tussen twee clubs altijd voordelig is voor de verkopende partij. "Maar we bevinden ons niet in zo'n strijd en kunnen dus niet profiteren. Normaal gesproken willen we hem hier tot aan het eind van het seizoen zien." De Franse manager ontkent dat Malcom van Girondins Bordeaux momenteel de beoogde opvolger van Sánchez is.

"Hij is een goede speler, maar niets is gaande", citeren verschillende Engelse media. "We zijn momenteel niet met hem bezig", aldus Wenger, die niet uitsluit dat Arsenal zich deze winter nog gaat versterken. "We oriënteren ons altijd op de transfermarkt en we zijn altijd actief. Maar ik wil geen nieuws weggeven als het niet definitief is. Dingen kunnen heel snel veranderen."

Verwacht jij dat Alexis Sánchez deze winter vertrekt bij Arsenal?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties