Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Onze blessures, afwezigen en ons schema waren zwaarder'

Laatste update:

De Franse trainer wacht ook al jaren op de landstitel. Het ging dit seizoen geruime tijd goed, maar na een zwakkere reeks zakte Arsenal terug en namen de concurrenten het roer in handen. "Het is nog altijd spannend bovenin. Liverpool heeft het in het tweede deel van dit seizoen voortreffelijk gedaan en ik wil hun glans niet minder maken, maar ze hadden wel het voordeel dat ze zich compleet konden focussen op de competitie", zegt Wenger.

"Als je kijkt naar onze blessures, de spelers die afwezig waren en ons zware speelschema, hadden wij het veel zwaarder dan Liverpool. We zijn Theo Walcott onderweg kwijtgeraakt, moesten Mesut Özil een tijdje missen, verloren Aaron Ramsey…", somt Wenger op. "Het gaat er voor ons nu om dat we zo'n goed mogelijke finish inzetten. En daarna komt de bekerfinale, weer een heel ander verhaal."

Waarom wordt Arsenal geen kampioen, dit seizoen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties