Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger: 'Onze voetbalcultuur is niet altijd even tolerant geweest'

Laatste update:

De manager van Arsenal zegt op de officiële website van Arsenal te hopen dat er meer voetballers komen die, nog tijdens hun actieve carrière, hun coming out durven te doen. "Onze voetbalcultuur is niet altijd even tolerant geweest en de volgende stap is dat mensen in onze sport de vrijheid voelen om uit de kast te komen, als zij dat willen doen. Misschien is het de beste dag wanneer je er niet meer over praat. Dat betekent namelijk dat het volledig geaccepteerd is en iedereen gewoon doet waar hij zin in heeft."

Hitzlsperger is de bekendste (voormalig) prof die heeft onthuld dat hij op mannen valt. "Ik kom nu uit voor mijn geaardheid", zei Hitzlsperger in een interview in Zeit. "Waarom? Omdat ik de discussie over homoseksualiteit onder sporters onder de aandacht wil brengen. Het bewustzijn van mijn homoseksualiteit was een langdurig en moeilijk proces."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties