Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger oordeelt keihard over Manchester City: 'Kan niet ongestraft blijven'

Laatste update:

"Ik ben altijd een voorstander geweest van het naleven van de financiële regels", stelt Wenger bij de uitreiking van de Laureus World Sports Awards. "Clubs moeten werken met het natuurlijke inkomen dat ze vergaren. Regels zijn er niet voor niets. Er is een evolutie gaande wat betreft het opstellen van de regels, maar ze horen nog steeds gerespecteerd te worden."

Megastraf Man City uitgelegd: de slinkse trucs om de UEFA te misleiden

Lees artikel

"Mensen die de regels niet respecteren en worden betrapt bij het omzeilen daarvan horen te worden gestraft", vervolgt Wenger, tegenwoordig werkzaam als hoofd van de afdeling mondiale voetbalontwikkeling van de FIFA, zijn relaas. "Als opzet kan worden bewezen, dan kan dat niet ongestraft blijven. Sport gaat over winnen, met het respecteren van de regels als uitgangspunt." Over de strafmaat voor Manchester City wil Wenger zich niet uitspreken. "Daarvoor heb ik te weinig kennis van de bestaande regels."

Wenger gaat ook in op de uitspraken van zijn opvolger Unai Emery, die naar eigen zeggen een team in verval aantrof bij zijn aanstelling bij Arsenal in 2018. "In 2017 eindigden we met 75 punten en veroverden we de FA Cup, dan kun je niet spreken over een elftal in verval. Het jaar daarvoor eindigden we als tweede in de Premier League. Arsenal staat er op financieel vlak erg goed voor. Er zijn ook goede spelers aanwezig. Als manager moet je achter je werkwijze blijven staan en niet naar anderen wijzen. Dat is het enige dat je kunt doen als trainer." Emery werd in november vorig jaar ontslagen bij Arsenal na een serie teleurstellende resultaten.

Ben jij het eens met Arsène Wenger over Manchester City?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
5
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
9
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
10
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties