Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger reageert direct op bizar gerucht: 'Weet niet waar dit vandaan komt'

Laatste update:

Met die uitspraak heeft Wenger de geruchtenstroom niet stopgezet: The Sun pakte vrijdag groots uit met het bericht dat Arsenal 55 miljoen euro zou willen betalen voor Karim Benzema van Real Madrid. Wenger heeft al snel gereageerd op dit gerucht: "Ik weet niet waar dit verhaal vandaan komt, maar dat is op het moment niet iets dat speelt", maakte hij duidelijk.

Olivier Giroud is momenteel de eerste spits bij Arsenal, terwijl Danny Welbeck, Theo Walcott en Alexis Sánchez in het afgelopen seizoen ook op deze positie hebben gespeeld. Jongeling Chuba Akpom hoopt in het nieuwe voetbaljaar een kans te krijgen als spits bij Arsenal en maakte woensdag nog indruk met een hattrick tegen een sterrenteam uit Singapore (4-0 zege Arsenal).

Arsenal heeft geen nieuwe spelers meer nodig

Meer nieuws

FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
1
Feyenoord hoopt nieuwe hoofdtrainer komend weekend te presenteren
11
Perez oppert rigoureuze 'Griekse maatregel' om supportersgeweld te bestrijden
20
Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
9
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
7
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties