Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger reageert: 'Ik bepaal de prijs, maar hij is absoluut niet te koop'

Laatste update:

"Ik zou Arsenal graag laten zien wat ik kan, maar ik krijg daar de kans niet voor." Podolski stak zijn frustratie niet onder stoelen of banken. "Ik wil nog jaren blijven voetballen, dus je kunt niet van me verwachten dat ik zeg dat alles goed gaat en dat ik mijn tijd uitzit." De 29-jarige aanvaller, die dit seizoen nog geen enkel competitieduel in de basis begon, staat nog tot de zomer van 2016 onder contract bij de Premier League-club.

Wenger maakte zondagavond in gesprek met beIN Sports duidelijk dat Podolski niet zal vertrekken en zeker niet voor een zacht prijsje van een paar miljoen euro, zoals Britse media suggereerden. "Het staat helemaal niet vast dat hij in januari bij Arsenal vertrekt", verzekerde de manager. "Ik bepaal de prijs. De bedragen die in de media de ronde doen, komen niet overeen met zijn transferwaarde. Nogmaals, ik bepaal de prijs, maar hij is absoluut niet te koop. Hij speelt op een positie waar sprake is van veel concurrentie. Hij kwam door het WK later terug van vakantie en daardoor had hij een fysieke achterstand ten opzichte van zijn ploeggenoten."

Volgens oud-international Rudi Völler zou Podolski er goed aan doen om Arsenal te verlaten, zeker met oog op zijn toekomst bij het nationale elftal. "Je moet Podolski niet zomaar afschrijven. Hij is nog niet oud, hij is 29 jaar", claimt Völler, al jaren technisch directeur van Bayer Leverkusen. "Het is een zeer goede voetballer die altijd op zoek is naar een uitdaging. De concurrentie bij het nationale elftal is toegenomen, maar het zegt veel dat hij er nog altijd bij is. Maar het zou beter voor zijn zelfvertrouwen zijn als hij regelmatig zou spelen." Podolski speelde eerder voor 1. FC Köln en Bayern München.

Denk jij dat Lukas Podolski in januari bij Arsenal zal vertrekken?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
31
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
25
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties