Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger slikt brok weg: 'Hij was de perfecte speler voor Arsenal'

Laatste update:

"Het zal altijd frustrerend blijven voelen dat Tomás niet meer wedstrijden heeft kunnen spelen, want boven alles was hij altijd een exceptioneel talent. Persoonlijk houd ik enorm veel van hem, net zoals eigenlijk iedereen hier. De staande ovatie die hij hier altijd kreeg bij het verlaten van het veld zei eigenlijk alles al", aldus Wenger.

"We houden van Tomás en van zijn instelling, naast zijn klasse en kwaliteiten als voetballer. Het is treurig dat hij nu weggaat, maar ik moet zeggen: ik vond het een groot voorrecht om zijn trainer te mogen zijn. Hij laat het er allemaal zo makkelijk uit zien. Als hij aan de bal is, wordt zijn spel ineens sneller, beslissender, mobieler. Hij had alle kwaliteiten om dat systeem te spelen dat we hier zo graag laten zien. Hij was perfect voor Arsenal", zegt de trainer.

Met een fitte Tomás Rosický had Arsenal de laatste tien jaar een landstitel gewonnen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties