Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger uit kritiek op 'onredelijke' FIFA: 'Ik ga er angstig naar kijken'

Laatste update:

Uit de selectie van the Gunners, die zaterdag nog in de finale van de FA Cup staan tegen Aston Villa, nemen de Colombiaanse keeper David Ospina en Chili's Alexis Sánchez deel aan het toernooi dat van 11 juni tot 4 juli duurt. "Ik ben echt verbaasd dat de FIFA dit heeft toegestaan", tekent BBC Sport op uit de mond van de Franse oefenmeester. "Ik ga naar de Copa América kijken, maar zal wel een beetje angstig zijn", doelt Wenger op het risico dat zijn steraanvaller loopt op oververmoeidheid en blessures.

"Alexis heeft vijftig wedstrijden voor ons gespeeld en gaat nu weer, terwijl hij afgelopen zomer al aan het WK meedeed." Daarnaast staat op 8 augustus de start van de Premier League alweer op het programma. "Het is teleurstellend dat de FIFA veel praat over de gezondheid van de spelers, want als je kijkt naar de Copa América en naar het begin van de Premier League, dan is het onredelijk", vindt de ervaren coach.

-
Vind je dat Arsène Wenger gelijk heeft?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
3
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties