Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger verdedigt aankoop van 36 miljoen euro: 'Fysiek nog niet in orde'

Laatste update:

Wenger erkent dat Alexis tijdelijk met een vertrouwenscrisis kampt. "Maar ik wil liever niet invididueel over spelers praten. Op dit moment is hij fysiek nog niet helemaal in orde, maar ik maak me geen zorgen. Hij weet dat hij nog niet in topvorm is en zodra dat wel het geval is, zal het zelfvertrouwen terugkomen. Dat is een combinatie. Het is altijd moeilijk om te weten wanneer iemand minder zelfvertrouwen heeft. Ik denk dat het meer een fysiek probleem is."

Alexis deed als invaller mee in het oefenduel met Benfica (5-1 winst) en maakte zijn officiële debuut in de Community Shield, in de 3-0 overwinning op Manchester City. Ook tegen Crystal Palace (2-1), Besiktas (0-0) en Everton (2-2) mocht de Chileen in de basis starten, maar het wachten is nog op zijn eerste doelpunt als Gunner. Bij Barcelona maakte hij vorig seizoen 21 officiële treffers.

-
Alexis Sánchez wordt een revelatie in de Premier League

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
3
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
5
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties