Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger verwacht veel van recordaankoop: 'Hij kan hetzelfde als Zlatan'

Laatste update:

"Hij is een intelligente voetballer die zich onze speelwijze snel eigen kan maken, omdat ons voetbal gebaseerd is op beweeglijkheid en techniek", zegt Wenger in gesprek met Sky Sports. Lacazette scoorde in de Franse competitie gemiddeld één keer per 86 minuten. "Als hij dat moyenne kan vasthouden, zou dat voor ons ideaal zijn. Dat zou ons een doelpunt per wedstrijd garanderen."

"Zlatan Ibrahimovic verhuisde met hetzelfde aantal doelpunten van de Ligue 1 naar de Premier League. Lacazette kan zich daar aan spiegelen, hij kan hetzelfde als Zlatan. Ik had hem al een tijdje op het oog. De meeste spelers komen uit Parijs, maar daarna heb je Lyon. Dat zijn spelers met een aparte mentaliteit. Ze produceren daar eigen spelers en die blijven vaak lange tijd in Lyon", stelt de Franse manager van Arsenal. The Gunners beginnen het seizoen vrijdagavond met een thuiswedstrijd tegen Leicester City.

Wenger sluit niet uit dat er nog spelers aan zijn selectie worden toegevoegd. "We staan open voor exceptionele spelers, maar ik heb nu 33 spelers. Het is moeilijk om dat te managen", vertelt Wenger. Collega Antonio Conte van Chelsea kampt juist met het tegenovergestelde. "Maar als je kijkt naar hoeveel spelers er zijn verhuurd, kunnen ze er ook een paar terughalen. Ik heb sympathie voor hem, maar heb ik medelijden met Chelsea omdat ze niet genoeg spelers hebben? Nee."

Verwacht jij net zoveel van Alexandre Lacazette als Arsène Wenger?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
24
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties