Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger vol vertrouwen: 'Hij wordt een van de beste spelers van 2015/16'

Laatste update:

"Hij heeft de benodigde hardheid aan zijn spel toegevoegd en ik vertrouw er daarom op dat hij een van de beste spelers van 2015/16 wordt. Hij speelt veel dwingender dan voorheen. Hij is ook fysiek sterker en is daardoor beter opgewassen tegen de speelstijl in de Premier League. We hebben natuurlijk allemaal al kunnen zien dat hij geweldig intelligent kan passen", aldus Wenger.

"Ik wil meer doelpunten van hem zien, omdat hij dicht bij de goal speelt en een goede afmaker is. Maar hij pakt zijn kansen nog te weinig, maar dat gaat nu hopelijk veranderen. We willen minimaal tien doelpunten per seizoen van hem zien. Özil kende vorig jaar geen goede voorbereiding, kwam vermoeid terug van het WK. Hij heeft daardoor tijd nodig gehad om te wennen, maar dit wordt een belangrijk seizoen voor hem." Arsenal bindt zondag om 16.00 uur de strijd om de Community Shield aan met Chelsea.

Gaat Mesut Özil komend seizoen tien keer scoren in de Premier League?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties