Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wenger waarschuwt aartsrivaal: 'Bij ons werd de stress haast ondraaglijk'

Laatste update:

Arsenal verhuisde in 2006 naar het Emirates Stadium, maar moest in de jaren daarna aflossen op het nieuwe onderkomen. Dat zorgde ervoor dat Wenger het moest doen met een voor Engelse begrippen mager transferbudget. De coach móest zich met Arsenal plaatsen voor de Champions League, anders waren de financiële gevolgen niet te overzien. "Kijk naar de historie van alle Engelse clubs die een nieuw stadion hebben gebouwd en waar ze het jaar erna geëindigd zijn. Dat laat wel zien hoe moeilijk het is", begint Wenger in de Engelse media.

"Ik wist dat het de moeilijkste periode uit de clubhistorie zou worden. We moesten ons plaatsen voor de Champions League. Als we in april nog niet in de top vier stonden, werd de stress haast ondraaglijk. Het voelde alsof de toekomst van de club op het spel stond. Ieder puntverlies kon dramatisch zijn." Tottenham Hotspur wil White Hart Lane (capactiteit 36.230 toeschouwers) verruilen voor een nieuw onderkomen voor 56.000 fans, maar de plannen hebben vertraging opgelopen.

Volgens Wenger doet Tottenham Hotspur er verstandig aan een investeerder van buitenaf te zoeken. "Als er iemand komt die zegt 'ik steek 500 miljoen in een nieuw stadion', dan is dat de makkelijkste manier. Wij deden het echter op de moeilijke manier. We hadden geen hulp van buitenaf, betaalden circa 150 miljoen euro voor de grond en bouwden een stadion voor 500 miljoen euro. Dat kost tegenwoordig circa 800 miljoen euro."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties